Zoals het klokje thuis tikt

Eindelijk de Puik Art Clork in huis :)

10.08.2016 -
  • Review

Oh my, wat ben ik toch vreselijk verwend! Al een hele lange tijd stond de kurken klok van Puik Art op mijn wensenlijstje. Toen ik een tijdje geleden in de Bijenkorf kwam en de Puik Art stand zag, kon ik de klok eindelijk in het echt bekijken! Maar helaas, naast het showmodel, waren ze allemaal op. Ik vertelde mijn moeder hoe ik baalde, omdat ik de klok zo graag wilde kopen. Twee dagen later kwam er thuis een pakketje binnen. In de kartonnen doos lag mijn eigen Puik Art Clork! 🙂

Zoals het klokje thuis tikt

Ik ben gek op kurk. De natuurlijke kleur, de zachte uitstraling en aanraking. Een stoere kurken tafel met bijhorende kruk en bankje van ontwerpster Ilse Crawford. Een werkplek met kurken wand om mooie knipsels en teksten op te prikken staat nog altijd op de lijst met DIY’s die ik nog wil maken! Dit materiaal is in thuis in ieder geval goed vertegenwoordigd en nu nog ietsjes meer!

 

Het mooiste aan deze klok vind ik het simpele design. Een mooie witte (cijferloze) wijzerplaat, twee strakke zwarte wijzers, omhuld door een strak kurken frame. Deze eyecatcher kan overal! Bij ons heeft ie nu een ereplekje aan de wand in de zithoek. Thanks mom! <3

 

Lees meer over de toepassingen van kurk.

Zoals het klokje thuis tikt Zoals het klokje thuis tikt

Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden