Mijn nieuwe TOMS

Een paar om trots op te zijn

06.09.2016 -
  • Review

Een tijdje geleden vertelde ik al over de mooie organisatie TOMS, een naam die staat op koffie, brillen en… schoenen! Wil het toeval nou dat ik toe ben aan nieuw schoeisel. Afgelopen week kwamen mijn nieuwe stappers binnen, joy! 😀

Mijn nieuwe TOMS

Voort wat, hoort wat

Nieuw seizoen, nieuwe schoenen! Deze mooie chocoladebruine stappers zijn van TOMS, een merk dat zich sterk maakt voor het principe ‘voort wat, hoort wat’. Elk product dat je bij TOMS komt, staat garant voor een tegenprestatie. Zo wordt er voor elk verkocht paar schoenen ook een paar schoenen geschonken aan een kind in nood.

Stevige stappers

Maargoed, een informatief bericht heb ik al geschreven. Wat is de ervaring? Nou, eigenlijk gewoon heel goed! De schoenen voelen stevig aan en lopen ook. Daarbij komt nog dat dit model waterbestendig is, wat perfect is voor de aankomende herfst. De kwaliteit is dus prima. Wat ik daarnaast heel fijn vind, is dat de schoenen ook in halve maten te bestellen zijn. Met mijn twijfelachtige voetjes van 38/39 ben ik hier heel blij mee!

 

Een succes dus! Misschien dat ik voor september nog snel een stel luchtige instappers scoor 😉


Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden