Mijn musthaves voor december 2016

Verlanglijstje van de maand

01.12.2016 -
  • Artikel

Brrr, het is alweer december! Daarom starten we deze maand met een wishlist vol feestelijke en warme musthaves voor dé feestmaand.

1. Hij stond vorige maand al op de lijst met musthaves, maar ik zet ‘m er gewoon nog een keer op! 😉 Met dit DIY pakket van IMAKIN maak je zelf de mooiste kerstversiering. Met het pakket maak je verschillende slingers, hangers en een candlebag voor extra sfeerlicht. 2. Dat is pas écht sfeervol tafelen; Je feestmaal eten met het gouden bestek van Amefa3. Hiermee wordt je kersthuis écht groen. Deze slinger van vtwonen bestaat uit reageerbuisjes die je kunt vullen met verse bloemen en kersttakjes. 4. Deze kerstboomkaarsen zijn eigenlijk te mooi om aan te steken! Rustik Lys vervaardigd de kaarsen op ambachtelijke wijze, met grondstoffen uit Europese bronnen. Van hoge kwaliteit en goed voor mens en natuur! 5. Mmm, lekker warm! De vilten sloffen van Esgii zijn gemaakt van Mongoolse schapen- en Merino wol. Handgemaakt, duurzaam en fairtrade vervaardigd. De sloffen stoten water en vuil af en zijn heerlijk warm, zonder te zorgen voor zwetende voetjes.

Mijn musthaves voor december 2016

6. Een flink plaid van 140 x 250 cm. Om lekker met een kopje thee onder te kruipen in de avonduurtjes. Of om ook de slaapkamer even lekker extra warm en winters te maken. Geloof het of niet, dit zachte kleed van By Mölle is gemaakt van gerecyclede spijkerbroeken! 7. Drie redenen waarom ik gek ben op Jamie Oliver. 1. Geen eindeloos gejammer over wel of niet gezond eten, maar gewoon lekker eten. 2. Koken en bakken met pure streekproducten. 3. De gerechten zien er altijd heerlijk “robuust” uit; geen opsmuk, maar eten zoals het bedoeld is. 8. Bij de feestdagen hoort chocolade en als die chocolade ook nog eens heel mooi verpakt is, is het helemaal feest! Deze chocolade van Snor wordt gemaakt in Nederland, is UTZ gecertificeerd en ondersteunt daarmee duurzame cacaoteelt. 9. De kerststal zie je in weinig huishoudens meer terug, maar voor deze poppen wordt graag een uitzondering gemaakt. Met deze minimalistische, handgeschilderde kerstfiguren van Lucie Kaas maak je je moderne kerst compleet. 10. “Tis the season to be jolly, falalalala lalalala!” Speels en feestelijk, deze slinger van Delight Department. Daarvan wil je luidkeels meezingen! 🙂


Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden