Nieuw jaar, nieuwe look

En de kracht van een nieuw rolletje behang

04.01.2017 -
  • Artikel

Gelukkig nieuwjaar! Ik ben ervan verzekerd; 2017 wordt een topjaar! Er staat zoveel moois op de planning. Het allerbelangrijkste is natuurlijk het hummeltje dat nu in mijn buik zijn laatste groeispurt maakt. Over zo’n 5 weken mogen Mike en ik ons manneke welkom heten in ons leven. En we hebben er zo veel zin in!

Nieuw jaar, nieuwe look

Things are getting real

Met de komst van zo’n kleintje moet er nogal wat met meubels geschoven worden in huis. Gelukkig is onze woonkamer iets groter dan mijn buik en heeft de baby straks heerlijk veel ruimte. Via marktplaats kwam ik een oude box tegen die de eigenaar voor bijna niets weg deed! Na het toevoegen van een likje verf staat er nu een unieke, Scandi-stijl box in onze woonkamer. Is dat even heerlijk confronterend; things are getting real!

 

Een knuffelbaar muurtje

We hebben de box tegen de homemade roomdivider gezet. Daar zat nog een vrij druk houtlook behang tegen geplakt, waar ik eigenlijk al een tijdje op uitgekeken was. Gelukkig was het vliesbehang, wat er ontzettend eenvoudig weer vanaf te halen is, én had ik maar één rol nodig om de divider opnieuw te behangen. Ik koos voor het vtwonen vliesbehang met canvasprint. Een stuk rustiger dan het drukke houtprintje dat er eerst op zat en lekker zacht voor ‘de babyhoek’.

 

Het muurtje is nog een beetje leeg, maar voor kerst heb ik al een hele mooie print van Liekeland gekregen die hier binnenkort een ereplekje krijgt; eerst nog even een posterhouder in elkaar schroeven… 🙂

 

Een nieuw jaar, een hele nieuwe hoek. Wat vinden jullie?

Nieuw jaar, nieuwe look Nieuw jaar, nieuwe look

Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden