And we’re back!

Met nog meer moois in het verschiet

16.05.2017 -
  • Artikel

Lieve, lieve lezers. Wat hebben jullie een engelengeduld! Volgers op social media hebben het natuurlijk al lang gezien; 18 februari 2017 om 19:42 uur is ons dappere ventje te wereld gekomen. Welkom, lieve Olle! <3 Al mijn aandacht wilde ik aan deze ontzettende schat van een jongen geven, vandaar dat het een behoorlijke tijd wat stilletjes is geweest. Maar ik ben terug… En met nog veel meer nieuws dan alleen een kleine uk! 😉

And we're back!

Nieuwe website

MOHN is vandaag precies 1,5 jaar oud en ik voel me als herboren na een fijn verlof met deze knappe kerel (zie foto *zwijmel*). Dat leek mij een mooie kans om terug te komen met een compleet nieuwe website. Tadaaa! De nieuwe layout leest een stuk makkelijker en geeft meer ruimte voor mooie fotografie. Verder is navigeren door verschillende categorieën iets verbeterd en is het blog (niet geheel onbelangrijk) een stuk sneller. Fijn, toch? 🙂

 

#zinin!

Ik heb ontzettend veel zin om weer aan de slag te gaan. Ik heb een hoop leuks voor je in petto, zoals de maandelijkse musthaves in een nieuw jasje, fijne doe-het-zelvers met video die je precies toont hoe je te werk gaat en de lekkerste recepten! Daarnaast geef ik zo nu en dan ook een persoonlijker kijkje in mijn leven als new mommy. Lezen jullie mee?


Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden