De coolste zomerse musthaves

Wishlist van juni 2017

01.06.2017 -
  • Artikel

Pfoe, wat was het warm afgelopen week! Perfect weer om een rustig plekje in de heerlijke schaduw te zoeken, de beentjes omhoog te gooien en he-le-maal niets te doen. Speciaal voor dit weer heb ik een lijstje zomerse en duurzame items opgesteld. Haal deze coole musthaves in huis, want de zomer is officieel begonnen!

1 Happiness is homemade, maar deze serveerschaal van Bloomingville helpt ook een handje! 🙂  Gemaakt van bamboe en perfect voor heerlijke zomerse hapjes in de tuin. 2 De Fish&Fish collectie van Serax is echt heel tof. Sterk servies met een exotisch art nouveau-tintje. Van deze literfles in de vorm van een vis word ik ontzettend hebberig! 3 Heerlijk in slaap doezelen in het zonnetje. De Acapulco rocking chair van Fair Furniture ziet er lekker zomers uit, is gemaakt van gerecycled pvc en is daarom uitermate geschikt om lekker buiten te schommelen. 4 Roze is hip 🙂  En dit grafische plaid van Klippan is ook nog eens van biologisch katoen! Heerlijk om hieronder ‘s avonds naar de sterren te turen. 5 Ik ben een fan van Dopper en de Solid Steel variant van roestvrij staal is ideaal voor onderweg. Stoer en duurzaam, want we hoeven nooit meer aan de plastic flesjes water!

6 Yay, nOeser heeft een nieuwe collectie! Deze zomerse kinderkleding is voorzien van frisse tinten geel, blauw en roze en stoere dessins. GOTS-gecertificeerd en lief voor het milieu. 7 Met dit lekkere weer wil je de tuin in en de tuin naar binnen halen. Deze plantenpot van Handed By is fairtrade gemaakt en 100% kinderarbeidsvrij. Beschikbaar in verschillende kleuren, maar ik ben gek op de pastelgroene variant. 8 Dit is de zomer ten top; heerlijk met je billen in dit donutvormige kussen met een drankje en een blaadje. In het gras, op het strand of in het water; de BUMM Donutt kan alles aan! 9 De fairtrade producten van Return To Sender zorgen voor eerlijke kansen, overal op de wereld. Deze mand komt uit Tanzania en is gemaakt van Milulu gras. De makers kunnen dankzij de productie hun families een betere toekomst geven. Mooi toch? 10 En die lekkere sangria serveren we natuurlijk in deze exotische karaf van geperst bamboe. Uit dezelfde collectie van Urban Nature Culture zijn ook bijpassende bekers te koop. Aloha!


Hoe vond je dit artikel?

Deel hem met je vrienden